Početna stranica Portala pravosuđa BiH

Sudska policija
Republike Srpske

Obilježeno 15 godina rada Sudske policije Republike Srpske

07.12.2018.

 

              Dana 03.12.2018. godine Sudska policija Republike Srpske je svečano obilježila 3. decembar Dan Sudske policije Republike Srpske, kao i 15 godina rada Sudske policije.

             Povodom Dana Sudske policije Republike Srpske u prostorijama Vrhovnog suda Republike Srpske upriličene su prigodne manifestacije, na kojima su se pozvanim obratili predsjednica Vrhovnog suda Republike Srpske Vesna Antonić i direktor Sudske policije Željko Dragojević, koji su se osvrnuli na istorijat i razvojni put Sudske policije Republike Srpske. Na svečanosti su dodijeljene plakete nagrađenim službenicima Sudske policije: Danku Borovčaninu, Dejanu Čučku, Draganu Pepinoviću, Milenku Jankoviću, Draganu Brestovcu, Stanoji Koluniji, Snežani Kržić, Milenku Motika i Daliboru Bašiću, kao i rješenje o  vanrednom unapređenju inspektora Sudske policije Miroslava Subotića u čin glavnog inspektora Sudske policije.

            Svečanost povodom Dana Sudske policije završena je svečanim ručkom, koji je održan u restoranu Stara Ada, kojem su pored menadžmenta Sudske policije i brojnih službenika Sudske policije prisustvovali gosti i zvanice iz pravosudnih i policijskih agencija.

 


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Српском (ћирилица)

Povratak na vrh

Prateće fotografije

naslovna.JPG

PC030483.JPG

PC030487.JPG

Ostale fotografije