Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Okružni privredni sud u
Banjaluci

mail print fav manja slovaveca slova

Predsjednička riječ

26.12.2019.

Poštovani posjetioci,

Otvaranjem ove web stranice želimo Vam predstaviti rad ovog suda i na jedan lakši i pristupačniji način pružiti što više korisnih informacija potrebnih za ostvarivanje Vaših prava.

Na ovaj način nastojimo da Vam predstavimo našu organizaciju, nadležnost, strukturu, procedure koje se primjenjuju u radu suda sa strankama i ostale podatke, kao i naše djelovanje u smislu transparentnosti našeg rada i da Vam približimo aktivnosti i funkcionisanje suda koji se ponekad doživljava kao neka strana i udaljena institucija.

Nadamo se da ćemo objavljivanjem aktuelnih informacija na našoj web stranici omogućiti lakši i jednostavniji pristup sudu, kao i da ćemo na taj način zajedno doprinijeti efikasnosti u rješavanju sporova koji se vode pred ovim sudom i razvoju pravosuđa u cjelini.

Vaša mišljenja i sugestije su dobrodošle i biće cijenjene prilikom donošenja nekih budućih odluka suda koje se odnose na njegovo funkcionisanje, a na osnovu Vaših pohvala ili eventualno kritika nastojaćemo zajedno doprinijeti što boljem i djelotvornijem radu, a što je ujedno i cilj svih nas.


S poštovanjem,

Predsjednik Okružnog privrednog suda u Banjoj Luci

Asmir Koričić


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Srpskom

Povratak na vrh